پزشکی پیشگیری تغذیه خواص گیاهان دسته‌بندی نشده روان شناختی زیبایی ورزش

آزمایش نشان دهنده هیچ فواید غذاهای لبنی برای تنظیم قند خون نیست

آزمایش جدید به رهبری فرد هاچ هیچ فواید غذاهای لبنی را برای تنظیم قند خون نشان نمی دهد

نتایج حاصل از آزمایش جدید منتشر شده توسط تیمی به هدایت محققان در مرکز تحقیقات سرطان فرد هاچینسون نشان می دهد مصرف کمتر لبنیات برای افراد مبتلا به سندرم متابولیک مفید است. اعتبار: داریل لجا ، موسسه ملی تحقیقات ژنوم انسانی ، انستیتو های ملی بهداشت

نتایج حاصل از آزمایش جدید منتشر شده توسط تیمی به هدایت محققان در مرکز تحقیقات سرطان فرد هاچینسون نشان می دهد مصرف کمتر لبنیات برای افراد مبتلا به سندرم متابولیک مفید است. در یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله تغذیه بالینی آمریکا، دکتر ماریو کراتز ، دانشیار در بخش علوم بهداشت عمومی فرد هاچ ، تیمی را رهبری کرد که تأثیر لبنیات را در تنظیم سطح قند خون در افراد مبتلا به سندرم متابولیک بررسی کرد.

انگیزه این پروژه با مطالعات مشاهده ای قبلی بود كه نشان می داد افرادی كه بیشترین ماست یا غذاهای لبنی پر چرب را مصرف می كنند ، احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 كمتر است. یافته های مطالعه جدید به رهبری فرد هاچ نشان داد که توانایی بدن در تنظیم سطح قند خون به طور مستقیم تحت تأثیر مصرف کنندگان غذاهای لبنی تحت تأثیر قرار نمی گیرد. با این حال ، مصرف شیر ، ماست و پنیر کم چرب یا پرچرب باعث کاهش حساسیت به انسولین می شود.

سندرم متابولیک گروهی از عوامل خطر است که خطر بیماری های قلبی ، دیابت ، سکته مغزی و سایر مشکلات سلامتی را افزایش می دهد. حساسیت به انسولین به چگونگی واکنش سلولهای بدن به انسولین اشاره دارد. حساسیت بالای انسولین به سلولهای بدن اجازه می دهد تا قند خون را با استفاده موثرتر ، قند خون را کاهش دهند.

در این مطالعه 72 زن و مرد داوطلب مبتلا به سندرم متابولیک شرکت داشتند. با استفاده از یک آزمایش موازی ، تصادفی و کنترل شده ، تیم تحقیق داوطلبان را به مدت سه هفته در سه گروه تصادفی کرد:

  1. یک رژیم لبنی محدود ، شامل هیچ غذای لبنی به غیر از – حداکثر – سه وعده شیر بدون چربی در هفته
  2. یک رژیم لبنی کم چرب ، متشکل از بیش از سه وعده شیر بدون چربی ، ماست بدون چربی و پنیر کم چرب در روز
  3. یک رژیم لبنی پرچرب ، متشکل از بیش از سه وعده شیر کامل ، ماست پرچرب و پنیر پرچرب در روز

بعد از 12 هفته ، کراتز و تیم تحقیقاتی وی انواع نشانگرهای زیستی را اندازه گیری کردند ، از جمله قند خون در طول آزمایش تحمل گلوکز ، التهاب سیستمیک و محتوای چربی کبد. آنها دریافتند که تنظیم قند خون به طور مستقیم تحت تأثیر مصرف کنندگان از غذاهای لبنی تأثیر نمی گذارد. با این حال ، شرکت کنندگان در رژیم لبنی پر چربی مقدار کمی وزن اضافه کردند و شرکت کنندگان در رژیم های لبنی کم چرب و پرچرب کاهش حساسیت به انسولین را مشاهده کردند. کاهش حساسیت به انسولین می تواند منجر به افزایش خطر دیابت نوع 2 در طولانی مدت شود. با این حال ، از آنجا که سطح قند خون تحت تأثیر غذاهای لبنی قرار نمی گیرد ، تأثیر طولانی مدت کاهش حساسیت به انسولین در افرادی که رژیم غنی از لبنیات را در معرض خطر دیابت نوع 2 دارند ، مشخص نیست.

“برخلاف مطالعات مشاهده ای قبلی که حاکی از وجود یک رابطه مفید بین غذاهای لبنی تخمیر شده مانند ماست و همچنین غذاهای لبنی پرچرب و سلامت بهتر متابولیسم بود ، آزمایش کنترل شده تصادفی و تصادفی ما نمی تواند تأیید کند که خوردن بیشتر لبنیات قند خون افراد را کاهش می دهد کراتز گفت. “در حالی که برای بررسی تأثیر رژیم های غذایی غنی از لبنیات در افراد سالم ، باید کار بیشتری انجام شود ، یافتن حساسیت به انسولین کاهش یافته در نتیجه مصرف بیشتر لبنیات ، ممکن است برای افراد مبتلا به سندرم متابولیک و شرایط مشابه مانند پیش دیابت یا دیابت نوع 2 نگران کننده باشد. “

کراتز همچنین به شدت احساس می کند که یک مطالعه واحد باید همیشه با احتیاط تفسیر شود. اول ، رژیم های غذایی غنی از لبنیات در تمام آزمایشات قبلی حساسیت به انسولین را کاهش نداده اند. دوم ، توجه به این نکته مهم است که حتی اگر رژیم های غذایی غنی از لبنیات حساسیت انسولین را کاهش می دهند ، این منجر به افزایش سطح قند خون در این شرکت کنندگان نمی شود. از آنجا که قند خون نقطه پایانی بالینی است که تیم تحقیق بیشتر به آن توجه داشته اند (و این نقطه نهایی اولیه در این آزمایش بود) ، تفسیر این نتایج ساده نیست. و سرانجام ، هنگام ارزیابی اثرات کلی سلامت یک گروه غذایی مانند لبنیات ، تأثیر غذا در تنظیم سطح قند خون فقط یکی از ملاحظات است.


مطالعه نشان می دهد که مصرف شیر با کاهش خطر ابتلا به دیابت و فشار خون بالا مرتبط است


اطلاعات بیشتر:
کلسی ا اشمیت و همکاران ، تأثیر رژیم های غذایی غنی از لبنیات کم چرب یا پرچرب بر تحمل گلوکز و عوامل تعیین کننده آن: یک آزمایش کنترل شده تصادفی ، مجله تغذیه بالینی آمریکا (2020) DOI: 10.1093 / ajcn / nqaa301

تهیه شده توسط مرکز تحقیقات سرطان فرد هاچینسون


استناد: آزمایش هیچ فواید غذاهای لبنی برای تنظیم قند خون را نشان نمی دهد (2020 ، 16 نوامبر) در 16 نوامبر 2020 از https://medicalxpress.com/news/2020-11-trial-benefits-dairy-foods-blood.html بازیابی شده است.

این برگه یا سند یا نوشته تحت پوشش قانون کپی رایت است. جدا از هرگونه معامله عادلانه با هدف مطالعه خصوصی یا تحقیق ، هیچ بخشی بدون اجازه کتبی قابل تولید نیست. محتوای مذکور فقط به هدف اطلاع رسانی ایجاد شده است.