پزشکی پیشگیری تغذیه خواص گیاهان دسته‌بندی نشده روان شناختی زیبایی ورزش

تغییرات بو و طعم ، نشانه اولیه گسترش COVID-19 است

تغییرات بو و طعم ، نشانه اولیه گسترش COVID-19 است

محققان دریافتند که خود گزارش گیری از تغییرات بو و چشایی نشانگرهای زودرس انتشار عفونت SARS-CoV-2 را نسبت به شاخص های فعلی ارائه می دهد. اعتبار: Engin Akyurt ، Unsplash

به گفته یک تیم بین المللی از محققان ، گزارشات خود از تغییرات بو و چشمان نشانگرهای اولیه انتشار عفونت SARS-CoV-2 را نسبت به شاخص های فعلی ارائه می دهد. محققان همچنین کاهش در گزارشات خود از تغییرات بویایی و چشایی را از اوایل پنج روز پس از اجرای قفل ، با کاهش سریعتر در کشورهایی که سختگیرانه ترین اقدامات قفل را اتخاذ کردند ، مشاهده کردند.

جان هیز ، استاد علوم غذایی ، ایالت پن ایالت ، گفت: “در پاسخ به بیماری همه گیر COVID-19 ، بسیاری از دولت ها اقدامات شدیدی را برای جلوگیری از شلوغی بخش های مراقبت های ویژه خود در بیماران انجام داده اند.” “تحقیقات ما نشان می دهد که افزایش بروز بوی ناگهانی و تغییر چشایی در جمعیت عمومی ممکن است نشان دهنده گسترش COVID-19 باشد. این دانش می تواند به تصمیم گیرندگان کمک کند اقدامات مهمی را در سطح محلی انجام دهند ، چه در ابتلا به بیماری های جدید ، یا با توجه به تأثیر شدید قفل در فعالیت های اقتصادی و اجتماعی ، یا در هدایت آرامش قفل محلی. “

در مطالعه خود ، که در 14 اکتبر در منتشر شده است ارتباطات طبیعت ، محققان از داده های کنسرسیوم جهانی برای تحقیقات شیمی سنجی ، یک مطالعه آنلاین جهانی و با منبع جمعیت در بیش از 35 زبان استفاده کردند. به طور خاص ، این تیم داده هایی را که از 7 آوریل تا 14 مه سال 2020 جمع آوری شده بود ، بررسی کرد ، اگرچه استخدام مطالعه هنوز ادامه دارد.

علاوه بر این ، تیم داده های دولت فرانسه را بررسی کرد – که از 7 مه 2020 ، مناطق مختلف جغرافیایی این کشور را به قرمز یا سبز طبقه بندی می کند ، بسته به شیوع COVID-19 آنها. در مقایسه با مناطق سبز ، مناطق قرمز با گردش خون فعال بالاتر ویروس ، فشار بالاتر بر بیمارستان ها و کاهش ظرفیت آزمایش موارد جدید مشخص می شود.

سرانجام ، برای تعیین اینکه آیا خود بویی و کاهش چشایی گزارش شده می تواند به عنوان یک شاخص اولیه از موارد COVID-19 باشد و بنابراین استرس در بیمارستان ، تیم تحقیق داده های فرانسه را با داده های ایتالیا و انگلستان مقایسه کرد ، که هر یک از آنها اقدامات قفل را در زمانهای مختلف و با سطوح مختلف سختگیری انجام داد.

“هدف اصلی ما آزمایش ارتباط بین بو و تغییرات چشایی خود گزارش شده و شاخص های فشار در بیمارستان ها مانند بستری های مربوط به COVID ، پذیرش های واحد احیا مراقبت های ویژه و میزان مرگ و میر برای هر منطقه اداری فرانسه طی سه ماه گذشته بود ، “گفت: ورونیکا پردا-لوت ، محقق ارشد در دانشگاه پل ساباتیر ​​تولوز سوم فرانسه. “هدف ثانویه ما بررسی روابط زمانی بین اوج تغییرات بو و چشایی در جمعیت و اوج موارد COVID-19 و استفاده از اقدامات قفل بود.”

به طور کلی ، این تیم دریافت که تغییرات بو و طعم با تعداد پذیرش COVID-19 در بیمارستان ها نسبت به شاخص های دولتی فرانسه که نسبت مشاوره های ER برای سو susp ظن COVID-19 به مشاوره های عمومی ER را بررسی می کنند ، ارتباط بهتری دارد. به طور خاص ، محققان دریافتند که اوج شروع تغییر در بو / طعم چهار روز پس از اجرای اقدامات قفل شدن ظاهر شد. در مقابل ، شاخص دولتی مبتنی بر مشاوره های ER 11 روز پس از قفل شدن به اوج خود رسید.

هیز گفت: “یافته های ما با داده های جدید مطابقت دارد که نشان می دهد تغییرات بو و طعم مربوط به COVID-19 در چند روز اول پس از عفونت رخ می دهد.” “آنها نشان می دهند که گزارشات خود از تغییرات بو و چشایی ارتباط نزدیکی با بیش از حد بیمارستان دارند و نشانگرهای اولیه انتشار عفونت SARS-CoV-2 هستند. بنابراین ، شیوع بالقوه و اثر کوتاه مدت قفل می تواند کنترل شود با پیگیری تغییرات بو و طعم در جمعیت. ”


محققان خواستار کاهش بویایی در سطح جهانی به عنوان علامت COVID-19 هستند


اطلاعات بیشتر:
دنیس پیرون و همکاران ، تغییر بو و طعم از شاخص های اولیه تأثیر همه گیر COVID-19 و تصمیم گیری سیاسی است ، ارتباطات طبیعت (2020) DOI: 10.1038 / s41467-020-18963-y

تهیه شده توسط دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا


استناد: تغییرات بویایی و چشایی ، نشانه های اولیه گسترش جامعه COVID-19 است (2020 ، 11 نوامبر) بازیابی شده در 11 نوامبر 2020 از https://medicalxpress.com/news/2020-11-early-indication-covid-.html

این برگه یا سند یا نوشته تحت پوشش قانون کپی رایت است. جدا از هرگونه معامله عادلانه با هدف مطالعه خصوصی یا تحقیق ، هیچ بخشی بدون اجازه کتبی قابل تولید نیست. محتوای مذکور فقط به هدف اطلاع رسانی ایجاد شده است.

About the author

m3dia

Add Comment

Click here to post a comment