پزشکی پیشگیری تغذیه خواص گیاهان دسته‌بندی نشده روان شناختی زیبایی ورزش

مصرف “تخم مرغ” مرتبط با دیابت است

تخمها را آسان (بیش از حد) ادامه دهید: مصرف

روزانه یک یا چند تخم مرغ بخورید و خطر ابتلا به دیابت 60 درصد افزایش می یابد. اعتبار: Pixabay / Myruams-Fotos

تخم مرغ مخلوط شده ، شسته شده یا آب پز ، یک غذای محبوب صبحانه در سراسر جهان است. با این حال ، مزایای تخم مرغ فروتن برای سلامتی تمام نیست ، زیرا تحقیقات جدید دانشگاه استرالیای جنوبی نشان می دهد که مصرف بیش از حد تخم مرغ می تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد.

این مطالعه طولی (1991 تا 2009) که با مشارکت دانشگاه پزشکی چین و دانشگاه قطر انجام شده است ، اولین مطالعه ارزیابی تخم مرغ در یک نمونه بزرگ از بزرگسالان چینی است.

این مطالعه نشان داد که افرادی که به طور منظم یک یا چند تخم مرغ در روز مصرف می کنند (معادل 50 گرم) خطر ابتلا به دیابت را 60 درصد افزایش می دهند.

با شیوع دیابت در چین در حال حاضر بیش از 11 درصد – بالاتر از میانگین جهانی 8.5 درصد – دیابت به یک نگرانی جدی در مورد بهداشت عمومی تبدیل شده است.

تأثیر اقتصادی دیابت نیز قابل توجه است و 10 درصد هزینه بهداشت جهانی (760 میلیارد دلار) را تشکیل می دهد. در چین ، هزینه های مربوط به دیابت بیش از 109 میلیارد دلار بوده است.

دکتر اپیدمیولوژیک و متخصص بهداشت عمومی ، دکتر مینگ لی ، یونیسا ، می گوید افزایش دیابت نگرانی فزاینده ای است ، به خصوص در چین که تغییر در رژیم غذایی سنتی چینی بر سلامتی تأثیر می گذارد.

دکتر لی می گوید: “رژیم غذایی یک عامل شناخته شده و قابل تغییر است که در بروز دیابت نوع 2 نقش دارد ، بنابراین شناخت طیف وسیعی از عوامل رژیم غذایی که ممکن است بر شیوع رو به رشد بیماری تأثیر بگذارد مهم است.”

“طی چند دهه گذشته چین دچار یک تغییر اساسی تغذیه ای شده است که مشاهده می شود بسیاری از مردم از یک رژیم غذایی سنتی حاوی غلات و سبزیجات دور شده و به یک رژیم غذایی پردازش شده تر می روند که شامل مقادیر بیشتری گوشت ، میان وعده و غذای پرانرژی است.

“در همان زمان ، مصرف تخم مرغ نیز به طور مداوم در حال افزایش است ؛ از سال 1991 تا 2009 ، تعداد افرادی که در چین تخم مرغ می خورند تقریباً دو برابر شده است.

“در حالی که ارتباط بین خوردن تخم مرغ و دیابت اغلب مورد بحث است ، این مطالعه به منظور ارزیابی مصرف تخم مرغ طولانی مدت در افراد تخم مرغ و خطر ابتلا به دیابت است ، که توسط قند خون ناشتا تعیین می شود.

“آنچه ما کشف کردیم این است که مصرف تخم مرغ طولانی مدت (بیش از 38 گرم در روز) تقریبا 25 درصد خطر ابتلا به دیابت در بزرگسالان چینی را افزایش می دهد.

“علاوه بر این ، در بزرگسالانی که به طور منظم مقدار زیادی تخم مرغ (بیش از 50 گرم یا معادل یک تخم مرغ در روز) می خورند ، 60 درصد خطر دیابت افزایش می یابد.”

این تأثیر همچنین در زنان بیشتر از مردان بود.

دکتر لی می گوید گرچه این نتایج حاکی از آن است که مصرف بیشتر تخم مرغ با خطر ابتلا به دیابت در بزرگسالان چینی ارتباط مثبت دارد ، اما تحقیقات بیشتری برای کشف روابط علی لازم است.

“برای غلبه بر دیابت ، یک رویکرد چند وجهی لازم است که نه تنها تحقیقات را شامل می شود ، بلکه مجموعه ای روشن از دستورالعمل ها برای کمک به اطلاع رسانی و راهنمایی مردم است. این مطالعه یک گام به سوی آن هدف بلند مدت است.”


سیگار کشیدن در معرض خطر بیشتر دیابت نوع 2 است


اطلاعات بیشتر:
یو وانگ و همکاران ، مصرف بالاتر تخم مرغ همراه با افزایش خطر ابتلا به دیابت در بزرگسالان چینی – نظرسنجی بهداشت و تغذیه چین ، مجله تغذیه انگلیس (2020) DOI: 10.1017 / S0007114520003955

تهیه شده توسط دانشگاه استرالیای جنوبی


استناد: تخمها را آسان (بیش از حد) ادامه دهید: مصرف “تخم مرغ” مرتبط با دیابت (2020 ، 15 نوامبر) در 15 نوامبر 2020 از https://medicalxpress.com/news/2020-11-eg-gg-egg- بازیابی شده است cess-مصرفی-مرتبط. html

این برگه یا سند یا نوشته تحت پوشش قانون کپی رایت است. جدا از هرگونه معامله عادلانه با هدف مطالعه خصوصی یا تحقیق ، هیچ بخشی بدون اجازه کتبی قابل تولید نیست. محتوای مذکور فقط به هدف اطلاع رسانی ایجاد شده است.