پزشکی پیشگیری تغذیه خواص گیاهان دسته‌بندی نشده روان شناختی زیبایی ورزش

مطالعه نشان می دهد که رتبه بندی ستاره های سلامت غذایی می تواند رژیم های غذایی را بهبود بخشد

رتبه بندی ستاره ها

اعتبار: دامنه عمومی Pixabay / CC0

شواهد بیشتری نشان داده است که برچسب گذاری مواد غذایی می تواند تولیدکنندگان را به بهبود تغذیه محصولات ترغیب کند ، اما کارشناسان دانشگاه ملبورن می گویند که سیستم برچسب زدن به ستاره ها باید اجباری باشد تا تفاوت زیادی ایجاد کند.

تیمی از دانشگاه ملبورن ، دانشگاه اوکلند و انستیتوی سلامت جهانی جورج برچسب های تغذیه محصولات را در سوپرمارکت های سیدنی و اوکلند تجزیه و تحلیل کردند تا ببینند آیا سیستم رتبه بندی بهداشت و درمان (HSR) تفاوتی در نحوه فرمولاسیون مواد غذایی توسط صنایع غذایی دارد یا خیر. .

اطلاعات مربوط به تغذیه در پشت غذاهای بسته بندی شده استرالیایی و نیوزیلند اجباری است اما برچسب های HSR ، که از سال 2014 در قسمت جلو ظاهر شده اند و یک ماده غذایی را از 0.5 (حداقل سالم) تا پنج (سالم ترین) ستاره ارزیابی می کنند ، داوطلبانه هستند.

جامع ترین مطالعه پاسخ صنایع غذایی به سیستم HSR ، منتشر شده در PLOS پزشکی، تأیید کرده است که برچسب زدن HSR باعث سالم شدن برخی محصولات می شود.

مجمع وزرای استرالیا و نیوزیلند در زمینه تنظیم غذا ، HSR جلوی بسته داوطلبانه را معرفی کرد و یک ماشین حساب HSR منتشر شده تصمیم می گیرد که یک غذا چند ستاره بدست آورد. برچسب های HSR با تشویق مصرف کنندگان به انتخاب محصولات سالم و ترغیب تولیدکنندگان به اصلاح فرمول محصولاتشان برای سالم تر ، بهبود رژیم های غذایی هستند.

این مطالعه به بررسی اثرات اصلاح فرم برچسب های HSR پرداخت. محققان سالانه از سال 2013 و چهار سوپرمارکت بزرگ نیوزیلند و از سال 2014 سوپرمارکت های سیدنی Aldi ، Coles ، IGA و Woolworths اطلاعات تغذیه ای و برچسب گذاری محصولات بسته بندی شده را تجزیه و تحلیل کردند.

آنها اطلاعات تغذیه 58905 محصول غذایی بسته بندی شده منحصر به فرد را ردیابی کردند تا ببینند آیا برچسب گذاری HSR منجر به تغییر ترکیبات غذایی می شود. با استفاده از ماشین حساب HSR ، آنها همچنین محصولات بدون برچسب را به دست آوردند تا مقایسه های کنترل امکان پذیر شود.

محصولاتی که برای نمایش HSR روی بسته انتخاب شدند 6.5 و 10.7 درصد بیشتر احتمال دارد که نمره HSR خود را 0.5 ستاره نسبت به محصولاتی که به ترتیب در استرالیا و نیوزیلند نمایش نمی دهند ، افزایش دهند.

محصولات نیوزیلند با HSR چهار درصد کاهش در نمک را نشان داد ، در حالی که محصولات استرالیایی 1.4 درصد کاهش یافت. HSR با کاهش 2.3 درصدی محتوای قند در نیوزیلند و از لحاظ آماری کاهش 1.1 درصدی در استرالیا همراه بود.

سالم ترین محصولاتی که نمره چهار تا پنج ستاره می گرفتند ، فرمول بندی مجدد سالم کمی داشتند – بیشتر اصلاحات در محصولات سالم کمتر با برچسب HSR اتفاق افتاد.

در استرالیا ، یک محصول متوسط ​​با HSR که نمره 0.5 تا 1.5 ستاره داشت ، 14 کیلوژول انرژی در هر 100 گرم (1.3 درصد) از دست داد ، در مقایسه با محصولی که امتیاز چهار تا پنج ستاره را کسب کرد و تقریباً هیچ تغییری در انرژی مشاهده نکرد. الگوهای مشابه تقریباً برای همه مواد مغذی مورد مطالعه در هر دو کشور مشاهده شد.

دکتر لاکسمن بابلانی ، نویسنده اصلی و محقق دانشگاه ملبورن گفت ، اگرچه این پیشرفت ها به نظر کوچک می رسد ، اما تغییرات اندک نیز می تواند منجر به تأثیرات بزرگ سلامتی در سطح جمعیت شود.

دکتر بابلانی گفت: “اگر برچسب ها اجباری باشد ، تأثیر می تواند بسیار بیشتر باشد ، زیرا HSR توسط ناسالم ترین محصولات کمتر از نصف محصولات سالم است.”

در سال 2019 ، حدود 15 درصد از محصولات دارای دو ستاره دارای برچسب HSR در هر دو کشور بودند ، در حالی که بیش از 35 درصد از آنها دارای چهار ستاره به بالا هستند. نمونه هایی از اصلاح مجدد مثبت عبارتند از:

  • در حال حاضر یک ترقه خوش طعم با طعم معطر شش درصد چربی کمتر و تقریباً 10 درصد سدیم کمتر در هر 100 گرم نسبت به قبل از استفاده از برچسب های HSR در سال 2016 دارد.
  • چندین نوع سوپ فوری ، سدیم و انرژی را کاهش می دهند تا در سالی که برچسب گذاری شده اند ، رتبه آنها را از سه به 3.5 ستاره افزایش دهند.
  • یک سوپرمارکت بزرگ سس باربیکیو در سال 2017 وقتی برچسب های HSR را تصویب کرد ، شکر را 4.5 گرم در هر 100 گرم (9.6 درصد) کاهش داد.

پروفسور دانشگاه اوکلند ، کلیونا نی مورچو گفت که اگر محصولات ناسالم بیشتری آن را تصویب کنند ، HSR می تواند تأثیر بسیار بیشتری داشته باشد.

پروفسور نی مورچو گفت: “مطالعه ما حاکی از آن است كه اگر توسط بسیاری از محصولات دیگر به تصویب برسد ، اثر كلی HSR در حمایت از رژیم های غذایی سالم تر می تواند به میزان قابل توجهی افزایش یابد.”

“به طور خلاصه ، این نشان می دهد که اجباری ساختن HSR مزایای بهداشت عمومی به مراتب بیشتر از سیستم داوطلبانه فعلی است.”

نویسنده ارشد و استاد دانشگاه ملبورن ، تونی بلیکلی موافقت کرد که برچسب های اجباری HSR می تواند غذاهای ناسالم را بهبود بخشد.

پروفسور بلیکلی گفت: “انگیزه کمی برای تولیدکنندگان وجود دارد که به طور داوطلبانه غذاهای ناسالم را برچسب گذاری کنند.”

“اگر اجباری باشد ، کیفیت غذای بسته بندی شده بهبود می یابد و ممکن است مصرف کنندگان در مورد غذاهای سالم و ناسالم گزینه های بهتری انتخاب کنند.”


نظرسنجی ها نشان می دهد رتبه بندی ستاره ها تولید غذاهای سالم را تشویق می کند


اطلاعات بیشتر:
PLOS پزشکی (2020) DOI: 10.1371 / journal.pmed.1003427

تهیه شده توسط دانشگاه ملبورن


استنادیافته ها در این مطالعه (2020 ، 20 نوامبر): 21 ستاره نوامبر 2020 از https://medicalxpress.com/news/2020-11-food-health-star-diets.html

این برگه یا سند یا نوشته تحت پوشش قانون کپی رایت است. جدا از هرگونه معامله عادلانه با هدف مطالعه خصوصی یا تحقیق ، هیچ بخشی بدون اجازه کتبی قابل تولید نیست. محتوای مذکور فقط به هدف اطلاع رسانی ایجاد شده است.