پزشکی پیشگیری تغذیه خواص گیاهان دسته‌بندی نشده روان شناختی زیبایی ورزش

نوشیدن چای سبز ، قهوه خطر مرگ را برای بازماندگان سکته مغزی و حمله قلبی کاهش می دهد

سکته

اعتبار: Unsplash / CC0 دامنه عمومی

بر اساس تحقیقات جدیدی که امروز منتشر شده است ، بازماندگان سکته مغزی و قلبی می توانند دلایل متعدد مرگ را کاهش دهند و با نوشیدن چای سبز از وقایع بعدی قلبی عروقی جلوگیری کنند. سکته، یک ژورنال از انجمن سکته مغزی آمریکا ، بخشی از انجمن قلب آمریکا. این مطالعه همچنین نشان داد مصرف روزانه قهوه با کاهش خطر مرگ پس از حمله قلبی به بازماندگان حمله قلبی کمک می کند و می تواند از حملات قلبی یا مغزی در افراد سالم جلوگیری کند.

تحقیقات قبلی مزایای چای سبز و قهوه بر سلامت قلب را در افرادی که سابقه بیماری قلبی عروقی یا سرطان ندارند بررسی کرده است. محققان در مطالعه “چای سبز و مصرف قهوه و مرگ و میر ناشی از آن در افراد مبتلا به سکته مغزی یا قلبی” و تلاش برای تعیین اثرات مصرف چای سبز و قهوه پس از زنده ماندن از سکته مغزی یا حمله قلبی.

هیرویاسو ایسو ، MD ، استاد بهداشت عمومی در اوزاکا می گوید: “نیاز شدیدی به شواهد علمی در مورد سبک زندگی در میان بازماندگان سکته مغزی و قلبی با توجه به افزایش سریع جمعیت و نیاز به بهبود امید به زندگی در پی این حوادث قلبی عروقی وجود دارد.” دانشگاه در سویتا ، ژاپن ، و نویسنده مربوطه در این تحقیق.

محققان داده های بیش از 46000 شرکت کننده (40 تا 79 سال ، 60٪ زن) از مطالعه همكاری ژاپن برای ارزیابی خطر ابتلا به سرطان (مطالعه JACC) ، تحقیقی را كه در 45 جامعه در سراسر ژاپن انجام شده است ، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. از شرکت کنندگان خواسته شد تا پرسشنامه هایی را که خود شامل اطلاعات مربوط به جمعیت شناسی ، سبک زندگی ، سابقه پزشکی و رژیم غذایی است ، خود گردآوری کنند. سپس افراد به سه گروه تقسیم شدند: سابقه سکته مغزی. سابقه سکته قلبی (MI) ؛ و بدون سابقه سکته مغزی یا MI. محققان سپس میزان و دفعات مصرف چای سبز و قهوه را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. محققان خاطرنشان کردند که یک فنجان چای سبز حاوی تقریبا 100 میلی لیتر (حدود 3.4 اونس) مایع و یک فنجان قهوه معمولی حاوی تقریبا 150 میلی لیتر (حدود 5 اونس) مایع است.

نتایج شامل:

بازماندگان سکته مغزی که حداقل هفت فنجان چای سبز روزانه مصرف می کردند ، در مقایسه با شرکت کنندگانی که بندرت چای سبز می نوشیدند ، در مقایسه با خطر مرگ و میر ناشی از تمام علل تقریباً 62٪ کاهش می یابد. محققان بدون داشتن سابقه سکته مغزی یا حمله قلبی ارتباط آماری معنی داری را در بین شرکت کنندگان مشاهده نکردند.

بازماندگان حمله قلبی که یک فنجان قهوه در روز می نوشیدند ، در مقایسه با کسانی که به طور منظم قهوه نمی نوشیدند ، تقریباً 22٪ خطر کلی مرگ را کاهش می دهد.

در افرادی که سابقه سکته مغزی یا قلبی ندارند و در هفته یک یا چند فنجان قهوه مصرف می کنند ، در مقایسه با افراد غیر قهوه ، 14٪ خطر مرگ و میر ناشی از تمام علل کمتر است.

مصرف چای سبز می تواند از بروز حوادث قلبی عروقی بیشتر در بازماندگان جلوگیری کند ، در حالی که نوشیدن قهوه می تواند از بروز چنین حوادثی در افراد سالم جلوگیری کند.

ایسو گفت: “یک تمایز مهم برای این است که در فرهنگ ژاپنی ، چای سبز به طور کلی با آب و بدون قند تهیه می شود. علاوه بر این ، قهوه با آب و گاهی اوقات شیر ​​و شکر تهیه می شود.” “سالم ترین روش تهیه این نوشیدنی ها فاقد مقدار غیر ضروری قند اضافه شده است.”

محققان متذکر می شوند که این مطالعه مشاهده ای بوده است و دلیل اینکه چرا نوشیدن چای سبز و قهوه خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد قابل تشخیص نیست. برای درک جزئیات در مورد تأثیرات مختلف چای سبز و قهوه ، تحقیقات بیشتری لازم است.


نوشیدن روزانه چای سبز و قهوه در کاهش خطر مرگ در افراد دیابتی نقش دارد


اطلاعات بیشتر:
سکته (2021) DOI: 10.1161 / STROKEAHA.120.032273

تهیه شده توسط انجمن قلب آمریکا


استناد: نوشیدن چای سبز ، قهوه خطر مرگ را برای بازماندگان سکته مغزی و حمله قلبی کاهش می دهد (2021 ، 4 فوریه) در 4 فوریه 2021 از https://medicalxpress.com/news/2021-02- green-tea-coffee-lowers- death .html

این برگه یا سند یا نوشته تحت پوشش قانون کپی رایت است. جدا از هرگونه معامله عادلانه با هدف مطالعه خصوصی یا تحقیق ، هیچ بخشی بدون اجازه کتبی قابل تولید نیست. محتوای مذکور فقط به هدف اطلاع رسانی ایجاد شده است.

READ  مطالعه به بررسی خطر ژنتیکی آلزایمر و زوال عقل برای گروه های مختلف Latinx می پردازد